mikaelalexandra!

29 december

Har en bra helg bakom mig, som inte ens riktigt ännu är slut. Igår åkte vi till stan med Lucke och hans syster. Först var vi till Skanssi, konstigt nog var det inte så mycket folk där fast de är rea. Men efter det åkte vi in till stan till Hansa, där var det nog lite mera folk. Hittade nog några saker, men bara två av sakrena var på rea. Såklart det fanns en hel del rea men jag lyckades inte riktigt hitta något sånt. Sen på kvällen var vi några vänner i Lucas studio :)

Har någon av er testat dedär silver schampoot och balsamet?                                                    Min efterlängtade peplum topp!                                                                                              

Hittade en kiva topp till sommaren, som ni ser så är den lite annorlunda bake på ryggen. Både den och skjortan med pärlorna eller vad det nu är på axlarna var på rea. FIck de riktigt billigt, båda var först på 50 % rea och efter det tog de ännu bort 35% för jag tror de säljer bort allt från butiken för den kanske väl flyttar? I Spiritstore var det iallafall så lönar sig att fara dit och se om ni hittar något :)

Idag vaknade vi sent, hmm halv 2... Sen fick vi för oss att fara till Kasnäs, så har både simmat och solat i solarie. Skönt med solarie, var en tid sedan sist så! Skulle vara bra att kunna hålla kvar iallafall lite av brännan i somras till nästa sommar, hatar att bli blek som ett lakand. Nu ska jag gå och äta lite!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas