mikaelalexandra!

Grown ups

Fyfan hur meningslös den här onsdagen har varit.. Hade bara en lektion igen en gång så slutade före 11 och somnade direkt jag var hemma. 
Som tur bara morgondagens skoldag kvar och julfesten på fredag, sen åker jag hem till ön och stannar där i över 2 veckor.
Nå två bra filmer har jag iallafall sett på idag. Grown ups 1an och 2an, de fick mig iallafall och skratta en hel del! Båda var jättebra så rekommenderar faktist!!

Haha nu först förstod jag varifrån dendär bilden kom ↓

Yup :D

OtursOlga

Hahhaa hade iallafall skitroligt åt Oturs Olga i helgen, har vi dålig humor eller någå? 😂👏

Share a CocaCola

😍😍 Favorit drickorna! Cocisen absolut första favoriten men Paulig Frezza Chocolate Mocca är också sååå god!

19:32

Pappa hämtade mig till Åbo imorse, började först kvart över 12 idag så! Plockade ihop lite kläder som han tog hem så jag inte behöver bära på allt i fredag :)

Salkkarit for på joulutauko idag så har ju inte något att se på nu, tror jag måste söka upp någon film!

Måndag!

Imorgon tillbaka till Åbo, men bara för ett par dagar för i fredag börjar jullovet!

Nu se på Panttivangit!

söndag

Har inte bloggat alls i helgen men har inte haft tid och inte lust heller. Skönt att vara hemma, har varit med Lucke hela helgen. På fredagen hade vi strömavbrott när vi vaknade men som tur kom strömmen tillbaka ganska så fort så det blev inga större problem för oss iallafall! På kvällen var vi till kykrkan och såg på Dragsfjärds fina lucia och fina luciatåg!

Tror ni jag kom ihåg att ta kameran med? Nej.. Men jag lånar den här bilden :)

Ingrid Holmin (keskellä) lisäksi Lucian päivästä pääsivät nauttimaan Malena Frumholtz (vas.), Janina Nordgren, Amanda Lindström ja Antonia Nyström.

Igår kväll hade jag lite kompisar här hos mig och idag är det söndag igen men vet ni hur skönt det är att inte måsta åka tillbaka till Åbo?! :)

haaappy

Vad är bättre än det att det är torsdag och jag tar helg redan :) Är ledig både imårån och på måndag så får va hemma på ön ända till tisdagen!!

11 december

Skoldagen var inte så värst ansträngande idag, hade håltimme från 10-13 så gick hem och sova. Ett tiden var vi bara till ett försäkringsbolag och intervjuade dem lite, sen var den skoldagen slut. Annars har jag inte gjort så mycket än tvättat kläder idag. Pappa ringde just och sa att han var påväg till Åbo så ska först till hansa en sväng och efter det och äta med han :) Imorgon är det redan torsdag och jag slipper hem till gulle!

I brist på bilder, min tidiga julklapp, nya telefonen! Kyss

19:33

Just när de hade snöat lite så regnade ungefär allt bort.. Nå de hinner komma lite snö ännu till julen, 2 veckor kvar till julafton och bara 1 vecka och 3 dagar till jullovet!! :) Har ännu 2 julklappar kvar att fixa, det måste jag fixa så snabbt som möjligt så jag har allt färdigt sen!

Men nu ska jag se på salkkarit!

snööö!

Nå nu börjar de bli lite snö på marken här också. Även fast jag inte tycker om vintern så jättemycket så hör de nog till att det är snö, iallafall på julen! De är egentligen bara kylan som jag hatar och inte snön.

Panttivangit

Idag börjar en ny serie på Mtv3, Panttivangit. Vad jag har sett på reklamerna så verkar den iallafall bra så rekommenderar den åt er.
Vet inte ännu så mycket vad den handlar om men vad jag har förstått så är det en läkares familj som blir hotad, om hon inte dödar presidenten dör hennes familj.

spotin artikkelikuva

Så lägg på Mtv3 idag klockan 21.00 och se om den serien är något för dig!