mikaelalexandra!

17:04

Blev en chill kväll igår med chips och dipp. Eller först var jag med gulle tills de startade mot Lappland. Sen satt jag framför teven resten av kvällen..

Idag har jag gjort precis ingenting, eller jo sovit. Vaknade halv 12 och gick nästan direkt iväg till farmor och farfar och äta. Blev där några timmar och prata med dem före jag kom hem igen och somnade.. Orkade just och just  gå i duschen just och nu ligger jag igen i sängen. Bara mamma kommer hem så åker vi troligtvis iväg till Åbo!

fredag

Är hemma på Kimitoön nu och är ensam hemma med pappa. De brukar betyda att vi endera äter i Neste eller hos farmor och farfar när mamma inte är hemma och lagar mat. Men idag ska han faktist laga helt själv, mos och typ kotletter. Får se nu vad de blir, haha! Ska gå och tömma diskmaskinen nu och hoppas på att jag får god mat!

Sen får jag bara vänta tills min pojkvän slutar jobbet så jag hinner träffa han en stund innan han åker iväg till Lappland.. Synd att han åker nu så vi inte hinner vara mera tillsammans men det kommer väl bli roligt för han så det är hvuudsaken!

vad hände igår?

Okej va hände igår i Idols, varför föll de två bästa bort? De som skulle vinna hela idols? Man blev ju helt chockad när dom först sa att Catharina faller bort och efter det Alma!! Nu kommer nog Mitra vinna..

Min absoluta favorit, som helt klart skulle ha varit värd att vinna hela tävlingen. Kan inte fatta att hon föll bort igår?

Min andra favorit, kan inte fatta att hon också föll bort... Hon sjöng ju bäst igår!

Mikaela Alexandra Grönholm

De flesta av er har troligtvis följt mig redan på min gamla blogg men det hör väl till att man skriver en liten presentation om sig själv ifall jag skulle få några nya läsaren också!
Som ni säkert förstod så heter jag Mikaela, jag studerar andra året till merkonom i Åbo så har en lägenhet där som jag bor i på veckorna men på helgen är jag alltid hemma på Kimitoön. Min familj, släkt och vänner står mig jättenära, dessutom har jag också en härlig pojkvän. 

Just nu har jag inte några hobbyn, jag har blivit sjukt lat vilket nog är lite synd. Fotbollen har alltid stått nära mitt hjärta och jag har spelat det sen jag var typ 5 år, allt som allt 11 år. Men sen blev allt nytt när jag började ny skola o.s.v så jag slutade. Vissa dagar saknar jag nog den sporten otroligt mycket och hoppas verkligen jag hittar tillbaka till fotbollskorna igen någon dag. Jag har också spelat sähly i många år när jag var yngre, måste nog medge att jag saknar det också. Även fast fotbollen alltid kom i första hand så var sählyn inte långt efter. 

Ni kommer nog få lära känna mig bättre om ni följer min blogg, jag skriver för det mesta om min vardag men förösker också skriva om något annat imellanåt!


Upp