mikaelalexandra!

Mikaela Alexandra Grönholm

De flesta av er har troligtvis följt mig redan på min gamla blogg men det hör väl till att man skriver en liten presentation om sig själv ifall jag skulle få några nya läsaren också!
Som ni säkert förstod så heter jag Mikaela, jag studerar andra året till merkonom i Åbo så har en lägenhet där som jag bor i på veckorna men på helgen är jag alltid hemma på Kimitoön. Min familj, släkt och vänner står mig jättenära, dessutom har jag också en härlig pojkvän. 

Just nu har jag inte några hobbyn, jag har blivit sjukt lat vilket nog är lite synd. Fotbollen har alltid stått nära mitt hjärta och jag har spelat det sen jag var typ 5 år, allt som allt 11 år. Men sen blev allt nytt när jag började ny skola o.s.v så jag slutade. Vissa dagar saknar jag nog den sporten otroligt mycket och hoppas verkligen jag hittar tillbaka till fotbollskorna igen någon dag. Jag har också spelat sähly i många år när jag var yngre, måste nog medge att jag saknar det också. Även fast fotbollen alltid kom i första hand så var sählyn inte långt efter. 

Ni kommer nog få lära känna mig bättre om ni följer min blogg, jag skriver för det mesta om min vardag men förösker också skriva om något annat imellanåt!


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas