mikaelalexandra!

Sportlov!!

Förlåt för dålig uppdatering och kan redan säga att den kommer vara dålig hela nästa vecka. Kom till Närpes i fredags och igår var vi till Vasa med Lucke, Sandra, Samppo och Hugge. Var och äta kinesisk mat, shoppade lite och träffade även Amanda en sväng!!:) Nu ligger vi på internatet och ser på ishockey och äter gott, heja Finland!

måndag 10 februari

Pappas dator vill inte ansluta till mokkulan och DNA:s internet på min telefon är så skit här hemma så kommer ingen vart med det. Så har inte riktigt någonstans att blogga ifrån just nu. Plockade fram min urgamla dator nu som jag bloggar ifrån, den är vädligt trög men fungerar ju endå lite.. Har varit sjukt trött idag, men praktiken gick endå jättesnabbt! Nu ligger jag här och halvsover och väntar på att Salkkarit ska börja så jag får gå och lägga mig sen. 

TIRED 

 

I can't wait to see your face again

Har inte alls haft tid att blogga eller överhuvudtaget sitta framför någon dator i helgen. Har spenderat varenda en möjlig minut men min Lucke i helgen. Slutade 3 i fredags och så for vi nästan direkt till gymmet med Lucke, tror det nästan var första gången i mitt liv som jag tränade på en fredag, riktigt stolt! På lördagen bar det av till Kasnäs och simma. Satt faktiskt inte bara i bubbelbadet den här gången utan simmade påritkigt lite. Så nu ligger jag här med träningsvärk igen, i baklårena efter gymmet och också i armana. Har varit en jätteskön helg, har bara myst hemma varje kväll men det har varit skönt det också. Tyvärr så var det dags för gulle att köra iväg mot Närpes igen, men som tur ses vi igen om 5 dagar då Sandra och jag tar bussen upp till Närpes!

Blev Berlinmunk och Cocis igår och idag milkshake med vaniljglass, banan, jordgubb och blåbär, så gott!!

hair

Hjälp mig.. Har frissa tid till nästa vecka så har problem med att veta hur jag vill ha håret. Längden tänker jag väl inte klippa så mycket av, kanske bara toppa lite men färgningen.. Även om det skulle vara skönt och lätt att ha håret mörkt igen så tycker jag nog att jag passar bättre i ljust, så kommer nog hålla mig till det. Har ju nu håret färgat i lite ombre, alltså mörkare upptill och det har jag faktiskt gillat. Har ju haft det helt blondt, blondt med mörkt under, ombre, brunt osv. Men frågan är, vad tycker ni?

20:20

Jaa härrigud vilken träningsvärk jag har lidit av idag. Förut visste jag typ inte vad träningsvärk var för hade det ALDRIG. Men nu, när jag inte har tränat på många månader så känner man faktist av att man har gjort något. Har inte kunnat gå normalt eftersom jag har grymt sjukt i ljumskana, så min gångstil ser säkert lite rolig ut haha.. Har förut haft problem med ljumskarna så hoppas jag inte gjorde det ännu värre! Nå om jag känner mig rätt så hör jag hemma i soffan med cocisen och chipspåsen under armen så kommer  väl tycka det är skönare att ligga där än att träna, men ska iallafall försöka. Får se nu vad det blir av det här...! (knappast så mycket) 

Imorgon har jag äntligen sovmorgon så jobbar kväll, är verkligen i behov av att få sova en låååååång natt!

Omnom mammas mat och Runebergstårtorna idag på jobbet!

so t i r e d

Har inte alls hunnit blogga sen söndagen. Var och såg på gymnasie tvåornas teater sen på söndagen med Cessi och mamma. Skrattade nog en hel del så den var värd att se! På måndagen var det tidig väckning då första praktikdagen började. Var riktigt slut då klockan var 3 och jag slutade men vi hade bestämt med Cessi att vi skulle gå til gymmet så konstigt nog höll jag det. Är riktigt chockad själv också, gym brukar inte vara min grej men nu efteråt känns det iallafall bra. Som tur hade jag också så bra sällskap! Idag är jag också helt jättetrött, skulle ha lust att bara lägga mig ner i sängen och sova en stund men jag måste bara försöka hålla mig vaken så jag lättare får sömn tidigt ikväll.

gårdagen!

Satt hemma nyduschad med ungefär pyjamas på när jag bestämde mig för att åka till J&E som hade lite vänner över. Hade iallafall en jätterolig kväll med en massa skratt, hade riktigt sjukt i kindrena av allt skratt. Pratade om gamla minnen och hade skoj. var hemma typ halv 2 tiden så somnade ganska fort efter det. Idag har jag planer på att åka till Kimito och se på gymnasie tvåornas teater men nu först borde jag tvätta lite kläder och gå efter något och äta!

Åt tacos igår, är ett måste på en helg!

h a p p y

På torsdagen blev jag igen suprisesuprise sugen på pizza så jag gick igen till Kotipizza efter mat, så jäkla gott var det iallafall!  På kvällen kom mamma till Åbo så vi gick efter kakao och lite smått och gott från butiken. På fredagen vaknade jag skittidigt efter en jättekort och dålig nattsömn. Var så stressad för yrkesprove jag skulle ha också och såklart var lärarna försenade i 1 och en halv timme så satt där sen och stressa. Men helt i onödan igen, fick fulla poäng 3/3! Sen kunde jag gå glad och nöjd till lägenheten och packa. Före vi åkte hem var vi ännu och äta kinesisk mat. Så nu stannar jag hemma i 8 veckor på praktik, så tillbaka till skolan åker jag först i april. Sen är det bara en period och så är sommaren här!!

Upp