mikaelalexandra!

15:17

Började dagen med mat hos fammo och faffa, alltid lika god mat då faffa lagat!  När jag kom hem tillbaka råkade jag somna en stund med kissan min så har inte gjort så värst mycket idag. Men efter att jag vaknat har jag endå varit i duschen och en sväng ut på gården med hunden, men där trivdes jag inte så länge så det blev en kort runda. Ikväll blir det bara hemmakväll med chips och dipp har jag planerat! 

Skulle ha varit rikitgt fint väder att fota i idag men tyvärr glömde jag kameran i Åbo så de får duga med några Iphone bilder!

How long will I love you

How long will I love you?
As long as stars are above you,
And longer if I can

How long will I need you?
As long as the seasons need to
Follow their plan

How long will I be with you?
As long as the sea is bound to
Wash upon the sand

How long will I want you?
As long as you want me to,
And longer by far

How long will I hold you?
As long as your father told you,
As long as you can

How long will I give to you?
As long as I live through you,
However long you say

How long will I love you?
As long as stars are above you,
And longer if I may

We're all traveling through time together
Every day of our lives
All we can do is do our best
To relish this remarkable ride

<3

18:11

Har haft en bra kväll och är på riktigt bra humör just nu! Sandra var här en stund idag och sen gick vi till Kotipizza och åt och pratade igenom allt som vi hadd på hjärta. Jag ha sagt det förut Sandra men vi är skrämmande mycket lik varandra med vissa funderingar, beror väl på att vi är släkt 

Har just sett på Salkkarit och hängt upp byke så nu ska jag packa färdigt väskan tills imorgon så jag slipper iväg hem direkt jag slutar skolan. Vi hörs igen, ha de fint!

Omnom, smakade riktigt bra med pizza idag!

Anywhere I would've followed you. Say something, I'm giving up on you.

Torsdag och skoldagen för idag är över. En skoldag kvar tills jag tar helg och åker hem till ön och en vecka & en dag tills min Lucas kommer hem från Närpes. Dagarna minskar ju lite iallafall :) Dessutom kommer jag tillbaka till Åbo först på måndagkväll eller tisdag morgon för ska och fixa lite inlärningsplatssaker på måndagen så ingen skola för mig då. På tisdagen får jag dessutom besök av Elin igen, så roligt att vi har träffats lite oftare igen på senaste tiden, har verkligen saknat den tjejen! 

Dagens låt, Say something. Den har snurrat i mitt huvud hela dagen.

 

onsdag

Var ute och fotade idag med klassen när vi hade lektionen Grunder i fotografering (En valbar kurs som jag har denhär perioden) Det var riktigt fint väder att fota i, solen lös och marken var vit. Men det var verkligen svinkallt ute så trivdes inte där så länge. Men här är några bilder från idag, temat var alltså Åbo som vinterstad och ån var viktig!

PS. glöm inte bort att ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars är ute på swefilmer nu!! Ska själv se det nu direkt 

12:33

Har inte gjort så mycket annat idag än sett på teve. Har hittat en kanal där det ens kommer lite intressanta program för mig under dagen. Har nu sett på till exempel några bröllopsprogram, Häät sulhasen tapaan. Det är helt roligt och se när det bara är pojken i förhållandet som ordnar hela bröllopet, han får lite pengar som ska räcka till allt och sen ska han köpa till exempel brudklänning, skor utan att någon annan hjälper. Hahaha, har varit riktigt roligt och se vad de har hittat på. Vissa flickvänner har blivit riktigt förbannade! Nu ska jag fortsätta se på teve, heheee. Tyylia vai ei!

14 januari

Hade bara en lektion idag i skolan så slutade kvart före 10.. Var nog lite onödigt att stiga upp kvart över 6 för att duscha och fixa sig till skolan där man var i ungefär 1 och en halv timme.. Men skönt de endå, ni kan säkert gissa vad jag gjorde då jag kom hem. Jo efter att jag hade gått hem ungefär 260 meter och frysit ihjäl så la jag mig direkt under täcket och sov, vaknade för unegfär 45 minuter sen.

Har inte riktigt några planer för dagen ännu, men får se om man hittar på något! Imorgon skola bara en lektion igen, men börjar först kvart över 12 :) Nu ska jag se om det kommer något på teven!

15:36

Lite om min helg, på fredagen var vi till Portside och äta med Lucke, åt gott och firade lite vår 1½ års-dag. Nog för att mamma och pappa också var med men endå :) Annars satt vi hemma på kvällen och såg till exempel på Voice of Finland och morden i Sandhman. På lördagen gjorde jag inte så värst mycket,tänkte först åka till Ekenäs och hälsa på min bror till militären men blev hemma och gick och hälsade på farmor och farfar sen :) På kvällen var vi och såg på Stickline flickornas innebandy match med Lucke och Ida!

264 km to happiness

Kan nån bara vara så snäll och gräva ner mig under jorden och ta upp mig igen om två veckor, den 24 januari. Fyfan nu är veckans värsta dag här igen, söndag.. Lucke har just lämnat av mig i Åbo och själv fortsatt upp till Närpes. Fy helvetes helvete, träffas först om två veckor nu när de inte kommer hem nästa helg. Undrar hur jävla långsamt denhär veckan kommer gå när man inte ens har något bra att se framemot i helgen, orkar inte med någon skola heller..  Jo nu ska jag sluta gnälla och tvätta kläder, hörs nånting, nångång..

hugslong distance relationshipSo close but so far awayLove quotes

<3

 

hela min värld och lite till

Du är en sjukt underbar pojkvän som jag aldrig aldrig kommer lämna. Oavsett vad som händer, så kommer jag aldrig släppa taget om dig! Alla våra minnen är oslagbara, minnen för livet. 

Du är det bästa som finns. Det finaste jag har. Allt jag behöver.

1½ år <2

 

vill åka till värmen!

Ni vet dendär känslan när alla runtomkring dig bokar resor eller är utomlands. Nu vill ju jag också att de ska vara min tur att resa till något varmt land, var så länge sen sist. Skulle vara i behov av ledighet, sol, värme och att bara få slappna av med min pojkvän, som jag helst skulle fara på resa med :) Borde nog börja planera nu...

Dit var jag senast, Cypern Nausicaa Beach :) Någon annan som varit till samma ställe?

19:23

Idag är det ju ett måste att se på det nya Pretty Little Liars avsnittet som kom ut igår, hade helt glömt bort att det kom ut så därför blev det inte av att se det igårkväll! Nåja imorgon hem och idag har jag igen haft en bra dag med Sandra och Elin. Åt ute även idag, i Golden Grill, fy va gott!