mikaelalexandra!

Kategori: Movies

" Chucky's my friend till the end "

Har inte hunnit blogga igår och idag för jag har umgåtts med två fina vänner som jag inte har sett på evigheter. Igår kom först Ida över hit och vi gjorde inte så mycket än pratade, vi hade en hel del och ta igen sedan sist. Senare på kvällen kom Amanda hit och vi kollade början av många filmer innan vi hittade en skräckfilm vi ville se, eller jag ville se. Amanda var lite tveksam om hon alls ville se den när de var en docka i filmen. Jag tycker dockor och clowner gör skräckfilmerna bra för de är så obehagliga. Filmen vi såg på var den nya Curse of Chucky som ni säkert har sett reklam på tidigare iår. Jag tycker nog den är värd att se!

Curse of Chucky (2013) PosterCurse of Chucky (2013)Still of Brennan Elliott and Fiona Dourif in Curse of Chucky (2013)

två filmtips åt er!

Såg en helt bra skräckfilm igår med Lucke, Insidious ettan. Hahaha Lucke var skiträdd men jag tyckte den var riktigt bra, fast jag tror jag har sett den tidigare nångång redan.
Finns en tvåa också som jag skulle vilja se, men får si nu om jag får sällskap av Lucke för ännu imorse sku han aldrig se på skräckfilm med mig igen, voi sötis 

För er som kanske inte tycker om skräck och mera om action, eller om ni kanske ska se en film med er pojkvän eller bror så tror jag ni skulle gilla White House Down.
Har tänkt på att se den redan länge men det blev av först nångång förra veckan ganska sent på natten men jag somnade faktist inte. Det brukar jag alltid annars göra om vi ser på film sent med Lucke. Så den är nog värd att se! :)

Med Channing Tatum!!

Grown ups

Fyfan hur meningslös den här onsdagen har varit.. Hade bara en lektion igen en gång så slutade före 11 och somnade direkt jag var hemma. 
Som tur bara morgondagens skoldag kvar och julfesten på fredag, sen åker jag hem till ön och stannar där i över 2 veckor.
Nå två bra filmer har jag iallafall sett på idag. Grown ups 1an och 2an, de fick mig iallafall och skratta en hel del! Båda var jättebra så rekommenderar faktist!!

Haha nu först förstod jag varifrån dendär bilden kom ↓

Yup :D

haaappy

Vad är bättre än det att det är torsdag och jag tar helg redan :) Är ledig både imårån och på måndag så får va hemma på ön ända till tisdagen!!

Upp