mikaelalexandra!

12:33

Har inte gjort så mycket annat idag än sett på teve. Har hittat en kanal där det ens kommer lite intressanta program för mig under dagen. Har nu sett på till exempel några bröllopsprogram, Häät sulhasen tapaan. Det är helt roligt och se när det bara är pojken i förhållandet som ordnar hela bröllopet, han får lite pengar som ska räcka till allt och sen ska han köpa till exempel brudklänning, skor utan att någon annan hjälper. Hahaha, har varit riktigt roligt och se vad de har hittat på. Vissa flickvänner har blivit riktigt förbannade! Nu ska jag fortsätta se på teve, heheee. Tyylia vai ei!

14 januari

Hade bara en lektion idag i skolan så slutade kvart före 10.. Var nog lite onödigt att stiga upp kvart över 6 för att duscha och fixa sig till skolan där man var i ungefär 1 och en halv timme.. Men skönt de endå, ni kan säkert gissa vad jag gjorde då jag kom hem. Jo efter att jag hade gått hem ungefär 260 meter och frysit ihjäl så la jag mig direkt under täcket och sov, vaknade för unegfär 45 minuter sen.

Har inte riktigt några planer för dagen ännu, men får se om man hittar på något! Imorgon skola bara en lektion igen, men börjar först kvart över 12 :) Nu ska jag se om det kommer något på teven!

15:36

Lite om min helg, på fredagen var vi till Portside och äta med Lucke, åt gott och firade lite vår 1½ års-dag. Nog för att mamma och pappa också var med men endå :) Annars satt vi hemma på kvällen och såg till exempel på Voice of Finland och morden i Sandhman. På lördagen gjorde jag inte så värst mycket,tänkte först åka till Ekenäs och hälsa på min bror till militären men blev hemma och gick och hälsade på farmor och farfar sen :) På kvällen var vi och såg på Stickline flickornas innebandy match med Lucke och Ida!

264 km to happiness

Kan nån bara vara så snäll och gräva ner mig under jorden och ta upp mig igen om två veckor, den 24 januari. Fyfan nu är veckans värsta dag här igen, söndag.. Lucke har just lämnat av mig i Åbo och själv fortsatt upp till Närpes. Fy helvetes helvete, träffas först om två veckor nu när de inte kommer hem nästa helg. Undrar hur jävla långsamt denhär veckan kommer gå när man inte ens har något bra att se framemot i helgen, orkar inte med någon skola heller..  Jo nu ska jag sluta gnälla och tvätta kläder, hörs nånting, nångång..

hugslong distance relationshipSo close but so far awayLove quotes

<3

 

hela min värld och lite till

Du är en sjukt underbar pojkvän som jag aldrig aldrig kommer lämna. Oavsett vad som händer, så kommer jag aldrig släppa taget om dig! Alla våra minnen är oslagbara, minnen för livet. 

Du är det bästa som finns. Det finaste jag har. Allt jag behöver.

1½ år <2

 

vill åka till värmen!

Ni vet dendär känslan när alla runtomkring dig bokar resor eller är utomlands. Nu vill ju jag också att de ska vara min tur att resa till något varmt land, var så länge sen sist. Skulle vara i behov av ledighet, sol, värme och att bara få slappna av med min pojkvän, som jag helst skulle fara på resa med :) Borde nog börja planera nu...

Dit var jag senast, Cypern Nausicaa Beach :) Någon annan som varit till samma ställe?

19:23

Idag är det ju ett måste att se på det nya Pretty Little Liars avsnittet som kom ut igår, hade helt glömt bort att det kom ut så därför blev det inte av att se det igårkväll! Nåja imorgon hem och idag har jag igen haft en bra dag med Sandra och Elin. Åt ute även idag, i Golden Grill, fy va gott!

In my friends, I find a second self

Skulle ha varit skönt att bara fortsätta sova imorse när väckarklockan ringde så min morgon startade inte så jättebra men dagen har blivit bättre och bättre. Vår snälla lärare lät mig och min grupp gå hem från den sista timmen när vi var färdiga med allt så slutade 1½ timme tidigare. Dessutom minskar timmarna som jag hamnar vara här helatiden för imorgon denhär tiden är jag redan hemma på ön.

Ikväll får jag besök av Sandra och Elin vilket kommer bli roligt 

onsdagen

Hade en lite bättre dag igår än vad jag hade i tisdags då jag hamnade tillbaka till Åbo, då var det lite ledsamt.. Tack till mina fina vänner jag umgicks med igår! Elin kom till Åbo så vi började med lite mat på Hese och efter de yra runt i alla möjliga butiker där vi också mötte på några vänner till :) Fick ju sist och slutligen riktigt sjukt i föttrena som vi hadd gått omkring. Påvägen hem till lägenheten stannade vi en stund hos Sandra och prata om lite allt möjligt. Sen kom Elin och jag hit till mig och chillade lite innan hon tog bussen tillbaka till Pargas! Har nog haft en dag full med skratt idag iallafall, alla möjliga sjuka minnen från höstadiet som vi ha skratta åt med Elin!! Hoppas skoldagen och hela morgondagen går snabbt så jag åka hem till min älskling <3

7 januari

Var till skanssi i tisdags med Lucke, mamma och pappa före de hämtade mig hit till lägenheten. Vi åkte egenltigen dit för att äta och handla mat i City Market men hann ju nog gå runt i några butiker också!
Köpte tre saker på rea, en tröja, en bh och en klänning.

Köpte också mina allra första Converse, hoppas de är bekväma och bra :)

Tisdag!

Skolan närmar sig, måste tillbaka till Åbo ikväll.. Men har haft en bra jullov! Vad har jag gjort de senaste dagarna? Träffat Amanda, varit på fammos namnsdagskalas och igår var vi först till Kasnäs och simma med Lucke. Eller simma och simma, gick inte ens i den stora kalla bassängen i Kasnäs utan satt för det mesta i bubbelpolen och bastun, hhaha! När vi kom hem till mig gick vi ut och städade och dammsugade Luckes bil.

Just nu sitter jag utanför tandläkaren och väntar på min tid.. Har aldrig varit rädd för tandläkaren men alltid är det ju lite nervöst, stackarn nu gråter något barn där inne med:( Nåjo men har egentligen inte något fel med tändrena men på nättrena biter jag mig själv i kinden vilket inte är så skönt så det måste fixas!

sun katseesta näkee et sä oot kulkenu sen matkan

Pelkää en siedän sitä tiedän sen, mutta kun katson sua mä olen tyttö hiljainen.
Tahdon sinut vällyihini nukkumaan, ettei sulle tulis kylmä enää milloinkaan.

Förut tyckte jag nästan inte alls om att höra på finsk musik men nu har jag faktist börjat höra ganska ofta! Den här låten är ju riktigt bra enligt mig :)